Tein nyt sitten niin, että siirsin tämän esittelyosion ihan omaan lokeroonsa, jottei se katoile mihinkään. Eli tänne päivittelen uusia hahmoja sitä mukaa kun uusia sattuu tulemaan ja jotka ovat lisäksi tarinan kannalta tärkeitä hahmoja.

 

MacBearin kuninkaallinen perhe

Perhepotretti perheen miehistä


 

Richard MacBear

Richard on ollut kuninkaana vasta vähän aikaa, melkeinpä yhtä kauan, kuin on ollut naimisissa. Hänellä ja nuorella kuningattarella on pieni poika, jota he molemmat rakastavat syvästi.

Richard on oikeamielinen ja lujatahtoinen kuningas, joka hallitsee valtakuntaansa rautaisella otteella ja on kansansa rakasta, kuten oli hänen isänsäkin ennen häntä.

MacBearin perheessä on ollut yksi asia, joka siirtyy sukupolvelta toiselle ja varmistaa, että tämä tosiaan on MacBearien sukua. Nimittäin karhuntassunjäljen mallinen syntymämerkki oikean käden kyynärtaipeessa.

Hermione MacBear

Hermione on Richardin puoliso ja rakastaa tätä syvästi, vaikka avioliitto tavan mukaan järjestetty olikin. He tapasivat kihlajaispäivänään ja vaikka kumpikin oli tahollaan ollut pakkoliittoa vastaan, he rakastuivat ensisilmäyksellä toisiinsa ja pienen poikansa myötä heidän rakkautensa toisiinsa on syventynyt entisestään.

Hermione on lempeä ja joskus joutuu hieman rauhoittelemaankin miestään, jolla toisinaan on melkoisen tulinen luonne, vaikka tämä muutoin lempeä ja lämminsydäminen onkin.

 

Erik MacBear

Erik on  Richardin ja Hermionen ainoa lapsi ja kruunuperillinen. Toistaiseksi hän on vielä niin pieni, ettei oikein ymmärrä perimysjutuista tuon taivaallista.

Erik on kiltti ja kenties hieman vakavakin pikkuinen, mutta osaa hän tarvittaessa olla hyvinkin omapäinen.

Päivittelen tässä vähän kuvagalleriaa henkilöistä. Tässä Erik vähän kasvaneena.

Erik teiniytyneenä

Erikistä saattanen myöhemmin ottaa uusia kuvia ja laittaa tänne ja muutenkin päivitellä tietoja hänestä, sillä hänen elämäänsä tässä tarinassa tullaan seuraamaan.

Erik munkkiaikana

Erik aikuistuneena ja lisää kuvia Erikistä, joka muuttuu matkan varrella taas vähän lisää. :)




 

Maria

Maria on vomakastahtoinen, kiltti ja ystävällinen nuori palvelusneito Richard MacBearin linnassa. Hän on erityisen tärkeä henkilö päähekilömme elämässä, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.




Marian ja Erikin kaksoset Elisabeth ja Edmund




Saatte yrittää arvata kumpi on kumpi, sillä niin toistensa näköisiä nuo kaksi toistaiseksi ovat. Etenkin kun tarkoituksella laitoin molemmille poikamaiset vaatteet ja samat kampaukset. Asujen väreistä ja silmistä nuo kaksi erottaa hyvin.

Noniin, päivitystä tännekin, eli lisää kuvia perhe MacBearista.


Teiniytyneet Elisabeth ja Edmund MacBear


Erik, ennen lopullista päätöstään.

Yksinäinen Maria


Ja vielä viimeinen suudelma


Rakastavaiset Elisabeth ja Lucius


Teinikuningas Edmund


Edmund ja Birgitta


Juuri vihityt kuninkaalliset Edmund ja Birgitta


Aikuinen Kuningas Edmund MacBear


Aikuinen Kuningatar Birgitta


Edmund, sylissään poikansa Prinssi Arthur ja Birgitta, sylissään Arthurin kaksoissisar Prinsessa Ariel



Takarivissä Elisabert, vierellään äitinsä Maria, edessä Elisabethin tytär (tumma) Rachel(tai Rebecca, täytyy tarkistaa) ja Rachelin vieressä Edmundin vanhin tytär Prinsessa Arianna (vaalea).


Isä Lucius ja poikansa Rafael



Prinsessa Arel ja Kruunuprinssi Arthur lapsina


Perhe Macbear
Taka-alalla: Lucius ja Elisabeth vierellään Edmund, jonka sylissä on Arthur. Edmundin vieressä taas on Birgitta, sylissään Ariel. Birgitan vieressä Maria.
Etualalla: Elisabethin ja Luciuksen kaksoset Rachel(tumma) ja Rafael(vaalea). Kaksosten vieressä Edmundin ja Elisabethin vanhin tytär Arianna(vaalea).

Laittelen näistäkin sitten jossain välissä teinikuvia, heti kun niitä tulee ja muistan laittaa.



Kuninkaallinen Neuvonantaja

Julian Black

Julian on Richardin neuvonantaja, joka hyvinkin mielellään haluaisi hallita valtakuntaa Richardin sijasta. Hänellä onkin mielessään yksi suunnitelma, jonka hän aikoo toteuttaa.

Julian on julma, häijynilkinen ja vallanahne mies, joka ei kaihda mitään saadakseen haluamansa ja jos ei muuta, niin osaa täydellisesti tuhota hampaisiinsa joutuneiden ihmisten elämät. Mutta kenties tuon kovan ja kylmän kuoren alla saattaa olla ihan pienen pieni pilkahdus hyväääkin. Enimmäkseen hänellä kyllä on pahat mielessään.
Lisään tähän vielä, että on Julianilla se lempeämpikin puoli.
Julianin mieli muuttui, kun Erik pelasti hänen henkensä, omansa kustannuksella ja tajusi mitä oli tehnyt.
Lisäksi Julianin poika Lucius, rakastui Erikin tyttäreen Elisabethiin.

Julian ja hänen vaimonsa Margaret



Lucius Black, Julianin vanhin poika



Julianin puoliso Margaret


Isä Julian ja vanhin poika Lucius


 *****

Luostarin väkeä:

Veli Ignatius

Lempeä ja hyväsydämminen munkki, joka auttaa mielellään vähäosaisia katujen kasvatteja. Hän on hurskas mies, joka näkee hyvää niissäkin, joissa muut eivät näe.

Veli Ignatius on päähenkilöllemme erittäin tärkeä henkilö, sillä Ignatiuksen ansiosta päähenkilömme on saanut uuden mahdollisuuden jatkaa elämäänsä, joka muutoin olisi saattanut päättyä surkeasti eräänä kylmänä talvisena yönä.


Abbedissa Mary ja Ignatius, joilla on yhteinen menneisyys.


Apotti Luukas



Apotti Luukas on korkeaan ikään ehtinyt luostaria johtava mies ja sivumennen sanoen luostarin vanhin asukas, jolta löytyy myös ymmärrystä Erikin ongelmaan.

Luukas on vähän kärttyisen näköinen kenties, mutta on oikeasti ystävällinen ja hyväntahtoinen, hillitty ja hurskas mies, joka ohjaa lempeällä kädellä luostarinsa asukkaita oikeaan suuntaan heidän valitsemallaan tiellä. Muut uskovat häntä, sillä hänessä on luontaista auktoriteettia, mutta myös lujuutta ja lempeyttä.


Veli Fransiscus (josta iso kiitos vupiille)


Järjestyksessä vasemmalta oikealle: Apotti Luukas, Veli Fransiscus, jonka edessä kakun kynttilöitä puhalteleva Erik, Fransiscuksen vieressä Veli Thomas, jonka vieressä Veli Matteus ja torveen puhaltelemassa Ignatius.
Veli Matteus (tarkistan tämänkin nimen, kun hatara muistini ei sitä nyt juuri muista) on sokea, mutta pärjää kyllä, vaikkei ihan kaikkiin askareihin voikaan ottaa osaa.
 

Muita hahmoja:


MacLaggenin veljekset

Gabriel (nuorempi ja ilman silmälappua) ja George (silmälapullinen ja veljeään muutaman vuoden vanhempi) MacLaggen tekevät mitä vain heiltä pyydetään, kunhan hinnoista päästään sopuun. Riitoihin ei heidän kanssaan hankkiutua, sillä se tarkoittaa melkovarmaa kuolemaa. Veljekset eivät nyt sentään aivan pahoja ole, mutta maksusta valmiita melkeinpä mihinkä vain.

 

Fanny Bottle

Fanny on kaidalta polulta synnin tielle hairahtunut nainen. Juomat maistuvat hänelle paremmin kuin hyvin. Vaikka hänen hehkeytensä on aikaa sitten karissut pois, on hän yhä suosittu miesten keskuudessa uhkean olemuksensa vuoksi. Aviomiestä hänellä ei ole häpeällisen ammattinsa tähden, mutta ihan läpimätä hän ei sentään ole, enemmänkin ajattelematon ja tyhmä.

Tämä nainen on yksi päähenkilömme elämän tärkeimpiä ihmisiä, jotka auttavat häntä elämän alkutaipaleella, vaikkei sekään elämä ruusuista ole.


Uusia hahmoja!!


Henry


Samuel ja Sir Nathaniel


Parantajat
Irina ja Nadia


Muita

Vartija Marcus



Metsästäjä, Archer

Michael Archer on kuninkaan metsästäjä ja hyvä ystävä. Tuntee hyvin myös Marcuksen, joka on kohonnut virassaan ylemmäksi.
Michaelilla on iso perhe ja hänen vanhin tyttärensä meni naimisiin Ewart nimisen sepän kanssa. Vaikka kaikki tuntuikin aluksi sujuvan hyvin, meni joki pieleen, sillä Minerva tapettiin ja Ewart vietiin. Esaias toi sitten Ewartin ja Minervan lapset Michaelin huostaan ja lähti sitten itse etsimään roistoa, joka tappoi Minervan ja vei Ewartin.



Michael Archer (tästäkn herrasta iso kiitos vupiille, jonka simi tämä on. Minä vain tuunasin vaatetuksen ja muun mieleisekseni, ulkonäkö sinänsä on yhä vupiin käsialaa)


Michael ja Johanna


Johanna Archer (alunperin Johanna Goottila, jonka joku sai kaiveltua pelistä, plumb bob keepin kautta muistaakseni latailin)


Michael ja Johanna vanhentuneina



Vanhin tytär Minerva Archer


Michaelin ainoa poika Matthew


Matthew, sekä Michael vanhentuneina, seurassaan Marcus


Marian Archer


Matilda Archer


Miryam Archer

Seppä, Blackbull


Esaias ja Ewart Blacbull


Minerva ja Ewart


Aikuinen Minerva, miehensä Ewartin kanssa.

Mä otan jossain välissä parempia kuvia parin lapsista ja laitan tänne.


Ruhtinas Ivanovits



Vladimir Ivanovits



Tanya Ivanovits





Natalie Ivanovits



Nikolai Ivanovits



Dimitri Ivanovits
Täytynee jossain välissä ottaa vähän parempi kuva pojasta.


Ennustaja, mustalainen Dhalia


Dhalia

Dhalialla on poika Vladimirin kanssa, joskin Vladimir ei tiedä sitä, eikä Dhalia aio sitä miehelle kertoakaan.


****

Lisäilen henkilöitä sitä mukaa, kun niitä tarinassakin ilmaantuu ja päivittelen heidän tietojaan hieman enemmän myös.

Ja jos joku haluaa saada, jonkun näistä simeistä peliinsä, niin sen kuin sanoo vain. Osa mulla jo onkin upattuna mediafireen, mut ei kaikkia ja lisäks niillä on ne kamppeet päällä, jotka niillä oli, kun ns pakkasin ne. Joo olin laiska, enkä jaksanut poistella kaikkea.

Ladatuista lisää täällä.