Tällä kertaa ei ole mitään varsinaista tarinaa, vaan lähinnä kuvia Julianista ja hänen elämästään, sekä hänen hieman pehmeämmästä puolestaan ja perheestään. Meinasin, että pitäähän tuolla pahiksella perhekin olla, kun ei pahiksetkaan sentään kuolemattomia ole.

Mutta enemmittä löpinöittä asiaan.

Perhe potretti. Vasemmalta oikealle siis takana Lucia, Margaret, Julian ja Lucisus, edessä Juliet ja Maximus. Ja jos huomaatte, niin Margaret on jälleen pieniin päin, taitaa tulla perheen iltatähtönen ja jospa sillä olis punainen tukka, kun kaikki muut ovat blondeja, paitsi Margaret.

 

Julian ei välttämättä ole mielissään, jos tietäisi, että nyt tietää koko valtakunta hänen pehmeämmästä puolestaan, hän kun on yrittänyt olla se ilkeä. Jopa Erik yllättyisi, jos tietäisi. Mutta me emme hiiskahdakaan hänelle... tai no ehkä pikkuisen... Katsotaan nyt miten tarina vielä tästä etenee.

No niin, se Julianin pehmeämpi, kiltimpi ja romanttisempi puoli.

Margaret on muuten oma luomani simi. Tuli yhden mun oman tontintekeleen mukana ja tuli sitten visiitille Julianin tontille, niin tottahan minä käytin tilaisuuden hyväkseni. Myöskään hänen alkuperäinen nimensä ei ole Margaret vaan sattumalta Maria, mut mä muutin sen sillä nimenmuuttamistaululla, kun en halunnut että naapurustossa hilluu kaksi Mariaa.

Molemmille tuli muuten heti kolme salamaa, mikä yllätti mut, koska Margareta on Kalat ja hyvin kilttiä sorttia, kun taas Julian on kaksonen ja sitä eläväisempää, ilkeämpää ja menevämpää sortiia.

Melkoinen hurmuri ilkiöksi.

 

Mitä isä edellä...

...sitä tytär perässä. Taitaa nuo tietyt taipumukset olla periytyvää sorttia. Nimittäin kumpikin hujiasi tuon pelin aikana sen minkä kerkesi, että eipäs oo omena kauaksi puusta pudonnut.

Lucia on siis Julianin peliseurana tuossa

 

Tässä taitavat olla Julian ja Juliet.

 

Lucian ja Luciuksen synttärit.

No tässäpä tämä pieni vilkaisu Julianin luonteen toiselle puolelle. :D